Een heerlijk mens, die pedicure van mij!

Wilma van den B.

Gun je voeten een pedicure behandeling

Ellen Voss, uw pedicure

Ik ben sinds 2008 met veel plezier werkzaam als gediplomeerd pedicure. Ik ben na het behalen van mijn diploma gestart in Bennekom en in 2010 verhuisd naar Ede. Inmiddels zijn de kinderen allemaal het huis uit en nu werk ik met veel plezier fulltime in mijn fijne praktijk op de begane grond aan huis.

Mijn passie om met veel verschillende mensen om te mogen gaan én een stuk zorg te verlenen, kan ik hier goed in kwijt. Ik ben oplossingsgericht, praktisch en denk in mogelijkheden. Deskundig advies. hygiëne, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn voor mij een vanzelfsprekendheid.

Mensen komen vaak de salon binnen met pijnlijke en vermoeide voeten. Ik geef uw voeten  graag de extra aandacht en professionele zorg die ze nodig hebben. Na de behandeling gaat u weer met verzorgde en zachte voeten naar huis. Dat geeft  mij een voldaan gevoel. Het is erg  dankbaar werk.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in mijn vakgebied, volg ik regelmatig cursussen en workshops, neem ik deel aan lezingen en bezoek ik congressen, symposia en beurzen. Ik hou nauwlettend via de media de beschikbare vakliteratuur bij al dan niet gegeven door de branchevereniging Provoet ,waarbij ik ben aangesloten.

Ik vind het belangrijk om feedback te krijgen en hoop dat ik daardoor kan en mag blijven leren. Ik ben dankbaar dat ik het vertrouwen krijg van mijn cliënten om mijn werk te mogen doen.

Gun uw voeten een pedicure behandeling

Kies voor een volledige- of een deelbehandeling

Pedicure Ellen Voss 3

Om de kwaliteit van mijn behandelingen te kunnen blijven waarborgen, en ook mijn werk  leuk te blijven vinden, moet ik helaas besluiten om voorlopig een stop in te lassen voor nieuwe cliënten.

Ik dank mijn bestaande cliënten voor het vertrouwen in mij, en in september hoop ik dat ik ook nieuwe cliënten weer kan en mag begroeten 🍀 Ik hoop jullie met veel aandacht en plezier nog lange tijd te kunnen blijven behandelen. Voor iedereen een mooie zomervakantie🔆

Scroll naar top