Brancheorganisatie Provoet
Afspraak maken

De ProVoet pedicure

Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten! Daarom is het ook logisch dat uw voeten extra aandacht verdienen. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Zij (of hij!) geeft uw voeten de behandeling die ze nodig hebben.

Waaraan herkent u een vakbekwame ProVoet pedicure?

ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden! De meeste gediplomeerde leden voeren het logo van ProVoet op hun gevelbord en op hun website, net zoals ik.

Gun uw voeten een pedicure behandeling

Kies voor een volledige- of een deelbehandeling

Pedicure Ellen Voss 3

Om de kwaliteit van mijn behandelingen te kunnen blijven waarborgen, en ook mijn werk  leuk te blijven vinden, moet ik helaas besluiten om voorlopig een stop in te lassen voor nieuwe cliënten.

Ik dank mijn bestaande cliënten voor het vertrouwen in mij, en in september hoop ik dat ik ook nieuwe cliënten weer kan en mag begroeten 🍀 Ik hoop jullie met veel aandacht en plezier nog lange tijd te kunnen blijven behandelen. Voor iedereen een mooie zomervakantie🔆

Scroll naar top